OVER OCMC B.V.

OCMC heeft de laatste 20 jaar een solide reputatie opgebouwd in de automatisering en het ontwikkelen van praktijkgerichte oplossingen, om Microsoft Office gebruikers productiever en efficiënter te laten werken. Het bedrijfsleven, de overheid of studenten het maakt ons niets uit, gebruikers staan bij ons centraal! Onze specialisatie is het vinden van effectievere oplossingen in Microsoft Office. 

ONS TEAM

Ons Scribbledoo-team bestaat uit hoog gekwalificeerd personeel. Wij zijn allen afgestudeerd en hebben het hele proces van scriptie, papers en verslagen schrijven al doorlopen. Het uitzoeken van een leuk onderwerp (ja, dat is mogelijk), een opzet maken, een goede lay-out kiezen, constant de nummering van hoofdstukken en paragrafen aanpassen, met veel gedoe een inhoudsopgave in elkaar flansen, snel nog even een laatste check laten uitvoeren door een vriend voor het inleveren van een concept scriptie, ja wij hebben het allemaal meegemaakt.

Toch moet dit  proces makkelijker en beter kunnen.

Onze missie; zorgen dat jullie productiever, efficienter en met meer plezier kunnen werken in Microsoft Word.

Op basis van jullie wensen en behoeften, ontwikkelen wij oplossingen waarmee jullie sneller en professioneler kunnen werken in Microsoft Word.

Het resultaat: Scribbledoo